ЖИТТЯ

У Нікополі коти чотири роки мешкають в квартирі без господарів: їм шукають родини

У Нікополі власниками трикімнатної квартири виявилися коти. Однак, нажаль, в цій історії немає нічого комічного. Тварини насправді проживають без господарів вже близько 4 років. П’ятьох пухнастиків весь час годувала сусідка поки не поїхала з міста через обстріли. 

Про це Інформатор дізнався від очевидиці Злати Савовської. Наразі саме вона зі своїм чоловіком піклуються та годують покинутих тварин.

Жінка повідомила, що власник квартири та господар котів близько 4 років знаходиться на війні. За цей час від нього не було жодної звісточки. Котів чоловік покинув на сусідку, яка годувала котів всі ці роки. Коли Нікополь почали обстрілювати – жінка покинула місто і коти залишилися без нагляду.

На сьогоднішній день про пухнастих дбає сім’я Савовських. Вони абсолютно випадково дізналися про бідолашних тварин. Злата каже: в квартирі був повний безлад – купа порожніх пакетів від корму та гори котячого посліду.

“Засуджувати сусідку не варто, – просить Злата, – жінка хоч і не доглядала, але ж годували бідолашних тварин та не залишила їх на призволяще”. До того ж, сусідка купувала їжу виключно за власний рахунок.

Окрім того, жінка постійно зверталася до різних притулків, благала про допомогу для котиків, проте марно. За словами сусідки у покинутій квартирі було п’ятеро тварин. Проте Златі вдалося знайти лише трьох із них. Коти дуже налякані і ховаються від людей, але не агресивні.

Котик шукає люблячу родину

Котик шукає люблячу родину

Наразі домівку знайшли лише для наймолодшого кота. Люблячі родини шукають і дорослим пухнастикам. Злата звертається до містян та просить відгукнутися бажаючих їх прихистити: “Навіть у воєнний час не обрікайте котів на таку важку та самотню долю, допоможіть їм знайти люблячу родину”.

Хто має добре серце та змогу прихистити тварин, звертайтеся за номером: (095) 393-32-95 (Злата Савовська). Жінка обіцяє покрити витрати на стерилізацію власним коштом.

Окрім того, відкритий збір на корм для котів. Небайдужі зібрали майже 2 тисячі гривень, які вже витратили на їжу. Якщо ви бажаєте допомогти фінансово – зверніться до Злати, яка опікується тваринами.

Допоможіть знайти нову родину

Допоможіть знайти нову родину

Маленького вже прихистили

Маленького вже прихистили

Раніше Інформатор писав про те, що у Нікополі пса отруїли щурячою отравою та викинули на вулицю. Подробиці читайте тут.

Юлія Кожемяка

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас