Нікополь До сайту

Люди почали “кидатися” один на одного: Євтушенко звернувся до мешканців Нікополя

Багатоденні нічні обстріли призвели до невротизації та зростання агресії. Люди почали кидатися один на одного в побуті та коментарях під дописами, шукати зраду, впадати в ступор та тому подібне.

Це стосується кожного нікопольця. Євген Євтушенко, голова Нікопольської районної військової адміністрації, у своїй соціальній мережі написав звернення до мешканців Нікополя. Про це передає Інформатор.

Реклама

Нажаль, в країні почалася війна, яка дуже вплинула на психічний стан кожної людини. Дуже важко спокійно сприймати всі ті страшні події, які зараз відбуваються з українцями. 12 липня обстріли почалися і в нашому районі. На цьому фоні у мешканців Нікополя зросла агресія один на одного, люди почали “бачити ворога” навіть в обличчях своїх земляків.

“Надмірну агресію і тривожність пропоную спалювати допомагаючи відповідним службам ліквідовувати результати обстрілів, працюючи разом з волонтерами над виготовленням маскувальних сіток та в інші, подібні способи. Бажаючим надам необхідні контакти. Нагадаю, що Нікопольська військова адміністрація завжди готова сприяти позитивним ініціативам”, – наголосив голова.

Також Євген Євтушенко додав, що це не спроба повчати когось жити, а констатація фактів сьогодення. Він запропонував ще раз переглянути орієнтири та акценти:

Реклама

А, що ви думаєте з цього питання? Пишіть свої думки в коментарях.

Раніше Євген Євтушенко показав фото наслідків обстрілу Нікополя. Ранкове звернення Александра Саюка шукайте — тут. Нікополь внесли до переліку територій з активними бойовими діями. Деталі чимтайте тут.

Юлія Кожемяка

Реклама