ЖИТТЯ

«На протилежному березі вкотре розквітла бавовна», – ранковий коментар голови РВА Євгена Євтушенко

Ніч, 28 липня, в Нікополі та районі минула без надзвичайних ситуацій. Бойових дій, техніки та живої сили окупантів в межах території не зафіксовано.

Про це повідомив Євген Євтушенко, голова Нікопольської районної військової адміністрації, передає Інформатор.

Вчора ввечері російські окупанти знову готувались обстрілювати Нікопольський район. Однак ЗСУ зруйнували їх плани – на протилежному березі вкотре розквітла бавовна.

Євген Євтушенко закликає мешканців Нікополя та району мовчати та не здавати позиції ЗСУ: “Відсьогодні предметом інтересу ворога є інформація про орієнтовні місця роботи наших бійців. Одне з можливих джерел такої інформації – місцеві жителі. Як тільки наші позиції будуть розкриті – по ним нанесуть вогневе враження. Бавовна закінчиться, обстріли продовжаться”.

Містян просять не обговорювати будь-де та не коментувати в соціальних мережах жодні звуки, які чутно вночі та можливі місця розташування техніки ЗСУ.

“Окремо прошу приватно повідомляти про жителів району, які проявляють підвищену цікавість до нічних подій та можливих локацій ЗСУ. Це важливо для безпеки наших воїнів. Бавовна полюбляє тишу! Окремо дякую партизанам Запорізької та Херсонської областей за допомогу!” – додав голова Нікопольської РВА.

Раніше Інформатор повідомив про те, яка ситуація в цілому у Дніпропетровській області на ранок 28 липня. Коментар голови Дніпропетровської обласної ради Миколи Лукашука, читайте тут.

Юлія Кожемяка

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас