ЖИТТЯ

Мер Енергодара розповів, хто насправді обстріляв будівлю СБУ

Жителі Енергодару протягом ночі чули дивні звуки вибухів та стрілянини на території міста. Мер міста пояснив дивні звуки та розповів, хто атакував за допомогою дронів будівлю СБУ в Енергодарі.

Про це в своему Telegram-каналі розповів мер Енергодара Дмитро Орлов, повідомляє Інформатор.

В ночі, 12 липня, в Енергодарі людей розбудили звуки кількох вибухів, що пролунали чи-то в самому місті, чи-то біля нього. А далі протягом другої половини ночі в різних мікрорайонах лунали дивні хаотичні постріли.

В жителів міста склалося стійке враження, що окупанти стріляли просто в повітря, зображуючи перестрілку, якої насправді не було. Вже на ранок від окупантів з’явилась інформація, що ВСУ з дронів начебто атакували приміщення СБУ в Енергодарі, яке отримало пошкодження.

Вірити будь-якій інформації, яка виходить від окупантів, не можна. «Обстріл» будівлі СБУ – це провокація самих рашистів, як і подальша стрілянина в повітря на вулицях міста. Достеменним є те, що обстрілювати будівлю СБУ нашим збройним силам немає жодного сенсу, оскільки вона вже тривалий час не використовується орками, і нашим спецслужбам про це відомо. Насправді це військові рф обстріляли і потім показали пошкодження гаражу, який знаходиться неподалік будівлі СБУ.

“Лишається відкритим питання, для чого їм це потрібно. Можливо, щоб «виправдати» обстріли населених пунктів на протилежному березі Дніпра. Або роблять вигляд, що ведуть нічні бої з противником, аби довше затриматися в місті і не потрапити на ротацію – на передову. В будь якому разі ми вже неодноразово бачили, що з логікою в окупантів не складається. Як і зі стратегією чи тактикою війни”, – написав мер.

Раніше ми повідомили про те, що мешканці Енергодара залишилися без інтернету. Детальніше тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас