ВЛАДА

Мер Нікополя розповів как минула ніч та дав роз’яснення щодо обстрілів

11 липня, понеділок, початок робочого тижня. Ніч пройшла спокійно, без надзвичайних ситуацій.

Про це Інформатору стало відомо із повідомлення оперативного Telegram-каналу Нікополя.

Вся інфраструктура міста працює. Дякуючи військовим в межах Нікополя та Нікопольського району російських військ немає.

“Сьогодні, на жаль, о 9:30 в храмі св. прав. Петра Калнишевського ми проводжаємо в останню путь нашого земляка-Героя Коваленка Андрія. Слава нашим Героям і велика їм подяка, за те, що боронять і захищають нашу державу.

Останні декілька днів є багато розмов щодо обстрілів, яких зазнавав в тому числі й Нікопольський район. З березня навпроти нас, через водосховище знаходяться російські війська. В Україні йде війна, дійсно загроза є і поки вона не закінчиться жодне місто України не буде в безпеці.

Ми досить близько до ворога, але хочу нагадати, що багато нікопольців вже виїхали, ситуація не зміниться завтра чи післязавтра. Тому, ми працюємо, зберігаємо спокій, і повинні чітко розуміти, що потрібно робити коли є тривога чи не дай боже буде обстріл. Таку інформацію ми будемо надавати, щоб ви її пам’ятали.

Також люди кажуть, що у інтернеті є інформація “йдіть з вулиць”, але чому немає сирен? Бо команду на їх включення дають військові й центральні органи влади. Без команди її вмикати ніхто не буде. Ніхто не може 100% сказати точно де і коли відбудуться обстріли, нікому окрім ворога це не відомо. Критичніше ставтеся до інформації й дотримуйтесь заходів безпеки завжди.

Дякуючи військовим ситуація напрямку Херсона контрольована, стабільна. Ми чуємо як вони працюють. Велика їм подяка за те, що ми можемо спокійно працювати у нашому місті”, – написав мер.

Раніше Інформатор писав про те, що на Запорізькій АЕС організовують зйомки-провокацію за участі відомого російського блогера. Про це читайте тут.

Юлія Кожемяка

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас