ЖИТТЯ

“На деякий час нам потрібно звикати до можливих обстрілів через сусідство з окупантами”, – Євген Євтушенко

Враховуючи обстріли Нікопольського та сусіднього району за останню добу, місцевих просять обмежити перебування в місцях масового скупчення та на вулицях, наскільки це можливо.

Про це повідомляє Інформатор, з посиланням на офіційну сторінку у Facebook Євгена Євтушенко, голови Нікопольської районної військової адміністрації.

Попередження, в першу чергу, стосується населених пунктів (міст, сіл, селищ) розташованих поруч з Каховським водосховищем. За наявності інформації про небезпеку – відразу проінформують. “Прошу вас бути уважними та обережними”, – написав Євген Євтушенко.

Нагадаємо, 8 липня на іншому березі водосховища працювала ворожа РСЗВ. Подробиці стали відомі на ранок. Вчора ввечері окупанти випустили ракети з непідконтрольного Енергодару у бік Нікопольського району.

У вечорі Євген Євтушенко повідомив, що день на території району минув спокійно. Обстрілів, бойових дій, техніки та живої сили окупантів не зафіксовано.

“На жаль, на деякий час нам потрібно звикати до можливих обстрілів, враховувати сусідство з окупантами через водосховище та вслухатися в звуки повітряної тривоги або вечірнього неба. Війна триває, ми не можемо це змінити. Залишається пристосовуватись та змінити своє відношення до обставин. Змінюватися і жити далі – люди робили так не одне століття. І ми зможемо. Бажаю вам тихої ночі. Все буде добре. Ми переможемо!”.

Раніше ми повідомили про те, що у двох селах під Нікополем від займання сухої трави ледь не спалахнули будинки. Також рятувальники знищили фрагмент ракети, який вчора знайшли у полі під Нікополем. Впродовж доби через артилерійські обстріли окупантами у Запорізькій області сталося 10 пожеж.

Альона Антонова

Фото з відкритих джерел

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас