ЖИТТЯ

Захищаючи Україну загинув мешканець села Південне

Захищаючи Україну від російських окупантів, загинув наш земляк – старший солдат Олександр Лагуткін. Поховали героя сьогодні у рідному селі.

Про це Інформатору стало відомо з Facebbok. Публікацію розмістили на місцевому пабліку.

Олександр народився 21 липня 1967 року в селі Приют Нікопольського району. Закінчив Чкаловську ЗОШ, служив у прикордонних військах. Після закінчення служби працював спочатку слюсарем, а потім водієм на птахофабриці «Південна».
З початком війни пішов добровольцем на фронт. Проте 2 липня, під час виконання бойових завдань життя Олександра Лагуткіна раптово обірвалося.

Загинув Олександр Лагуткін

Загинув Олександр Лагуткін

За життя, Олександр Валентинович, був доброю, працелюбною, чесною, справедливою і сміливою людиною. У нього залишилися дружина, діти та онуки.

На жаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати. Адже смерть найріднішої людини – велике випробування. В цю гірку мить поділяємо горе Вашої сім’ї та разом з Вами схиляємо голову в глибокій скорботі.

Інформатор висловлює співчуття родині загиблого.

Раніше ми писали про те, що захищаючи Україну загинув 56-річний мешканець Покрова. Сьогодні, 8 липня, в останній путь провели 47-річного Леоніда Антипенко.

Олена Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас