ЖИТТЯ

В Енергодарі окупанти хочуть почати новий навчальний рік по російським програмам

В Енергодарі окупанти заявили про те, що з 1 вересня вони планують почати новий навчальний рік по російським програмам. Тож мають намір запрошувати до міста вчителів з Криму та росії.

Про це Інформатору стало відомо з повідомлення з офіційного Telegram-каналу мера Енергодара Дмитра Орлова.

Загарбники відчувають великий кадровий дефіцит і реалізувати свої наміри їм буде дуже важко. Так званою окупаційною військово-цивільною адміністрацію вже неодноразово оголошувався набір вчителів серед місцевих освітян. Але бажаючих прийняти пропозицію окупантів майже не виявилося.

“Тож в Енергодар мають намір завозити вчителів з Криму та рф. Та ми радимо їм не квапитися з пакуванням чемоданів, бо прийдеться дуже швидко їх збирати в зворотному напрямку. Адже є велика і дуже очікувана вірогідність, що новий навчальний рік Енергодар розпочне під українськими прапорами, в звільненому від окупантів місті”, – додав Дмитро Орлов.

Раніше ми повідомили про те, що в Енергодарі окупанти хочуть провести свято до Дня сім’ї, яке відбудеться 8 липня. Деталі читайте тут. В Енергодарі після катувань помер водолаз ЗАЕС. Про це – тут.

Юлія Кожемяка

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас