ЖИТТЯ

В Енергодарі окупанти хочуть провести свято до Дня сім’ї

В Енергодарі окупанти хочуть провести свято до Дня сім’ї, яке відбудеться 8 липня. Терористи почали анонсувати різні “розваги”.

Про це Інформатору стало відомо з повідомлення з офіційного Telegram-каналу мера Енергодара Дмитра Орлова.

Окупанти продовжують малювати в Енергодарі свою знівечену альтернативну реальність. Одна з її складових зараз – зробити вигляд, що у місті війни начебто взагалі і немає. Саме тому, окупанти планують провести в українському Енергодарі російське свято і зігнати на нього під камери якнайбільше людей.  Зараз терористи анонсують всілякі забави з нагоди Дня сім’ї.

“Хороше могло би бути свято, якби його не організовували окупанти, вбивці і загарбники. Яким байдуже, скільки енергодарських родин зараз у вимушеній розлуці. Скільки жінок з дітьми виїхали, поки їх чоловіки продовжують забезпечувати роботу атомної електростанції, перебуваючи під прицілами, під щоденним психологічним, а зараз, дедалі частіше, і фізичним тиском. Скільки жінок не знають про долю своїх чоловіків, батьків і синів, що вже тривалий час знаходяться в полоні. Для цих родин ви теж робите «свято»?” – написал у своєму повідомленні Дмитро Орлов.

Розваги, організовані російськими окупантами, то не просто «бенкет під час чуми». Загарбники щоденно обстрілюють цивільні об’єкти, знищують житлові домівки та вбивають дітей. “Єдине свято, яке ми маємо право святкувати разом з ними – це день нашої перемоги над ними ж”, – додав мер.

Раніше ми повідомило про те, що в Енергодарі на ЗАЕС окупанти готують серйозну провокацію. Детальніше читайте тут.

Юлія Кожемяка

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас