Нікополь До сайту

На війні загинув мужній захисник з Нікополя

Захищаючи Україну загинув нікопольчанин Сергій Сергійович Семенець. Серце захисника зупинилося під час виконання бойового завдання. За місяць до загибелі йому виповнилося 30 років.

Повідомляє Інформатор із посиланням на міського голову Нікополя Олександра Саюка.

Реклама

Сергій Семенець народився 22 серпня 1994 року. Після закінчення школи отримав спеціальність кухара. У березні 2024 року Сергій був мобілізований до лав ЗСУ. Стрільцем-санітаром воював у механізованому відділенні на Донецькому напрямку. За півроку служби Сергій два рази отримував поранення і кожного разу повертався до свого підрозділу.

У Сергія залишилася мати, сестра та племінники.

“Одружитися Сергій не встиг. Мріяв, що в нього буде гарна сім’я, дуже любив дітей. Він із задоволенням проводив час зі своїми двома племінниками, яких балував та дарував їм подарунки”, – йдеться у повідомленні.

Реклама

Сергій Сергійович Семенець прийняв свій останній бій 28 вересня 2024 року. Він загинув поблизу населеного пункту Терни Краматорського району Донецької області.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого Героя.

Раніше Інформатор повідомляв, що на Бахмутському напрямку загинув 21-річний доброволець з Нікопольського району. Також ми писали, що на Харківщині загинув боєць з Нікополя.

Реклама
Олена Шевченко