Нікополь До сайту

В Нікополі викрили серійних мародерів

Нікополь щоденно потерпає від ворожих обстрілів і не тільки. В місті також орудують мародери, які обкрадають пошкоджені росіянами будівлі. Так у квітні 2024 року двоє чоловіків «обнесли» зруйнований спортивно-оздоровчий комплекс.

Повідомляє Інформатор із посиланням на поліцію Дніпропетровської області.

Реклама

У квітні 2024 року двоє чоловіків пограбували спортивно-оздоровчого комплексу майно на суму понад 65 тис. гривень.

До поліції звернулися троє потерпілих звернулися, яких обікрали зловмисники. Правоохоронці встановили, що це були двоє місцевих мешканців 34 та 36 років. Вони також були причетні ще до низки майнових злочинів.

З’ясувалося, що фігуранти не вперше крадуть зі зруйнованих будівель, після чого вивозять викрадене на автівці та розпродують. Користуючись відсутністю власників домоволодінь, підозрювані безперешкодно заходять в приміщення й викрадають майно громадян.

Реклама

Частину майна правоохоронцям вдалося повернути.

17 вересня слідчі повідомили фігурантам про підозру за 7 фактами кримінального правопорушення передбаченого ч.4 ст.185 (крадіжка вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання останнім запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Частина вкрадених речей, які вдалося повернути постраждалим

Раніше Інформатор повідомляв, що мародер «обніс» кафе в Нікополі, яке постраждало від ворожих обстрілів. Також ми писали, що 26-річний мешканець Дніпропетровщини обікрав пенсіонерку під приводом роздачі гуманітарки.

Реклама

Олена Шевченко