ЖИТТЯ

У Нікополі чоловік намагався залізти в свою квартиру по трубі, але зірвався

У Нікополі “шукач пригод” ледь не позбувся життя. Чоловік напідпитку вирішив дістатися своєї квартири залізши по трубі. Проте чоловік не втримався і впав на асфальт з висоти другого поверху.

Повідомляє Інформатор із посиланням на публікацію Валентини Марченко.

17 вересня близько 23:00 біля під’їзду будинку виявили травмованого чоловіка. Виявилося, що 57-річний  містянин у стані сильного алкогольного сп’яніння повертався додому і не знайшов ключі, щоб увійти до квартири. Чоловік намагався розбудити сусідів, що вони його впустили у під’їзд, проте йому це не вдалося.

Він вирішив впоратися сам і дістатися до своєї квартири на другому поверсі по газовій трубі. До вікон постраждалий доліз, а далі сил не вистачило. Чоловік впав з висоти другого поверху на бетонне покриття під будинком.

Прибулі на місце медики діагностували у потерпілого політравму, закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, травматичне пошкодження грудної клітки та правої ноги, закриту травму живота і множинні садна голови, тулуба та рук і ніг.

Травмованого доставили до лікарні.

Раніше Інформатор повідомляв, що у Марганці 8-річний хлопчик грався і обпік обличчя невідомою речовиною. Також ми писали, що у Нікопольському районі знайшли мертвим зниклого чоловіка.

Олена Шевченко

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас