Нікополь До сайту

Вчитель з Нікопольського району увійшла у ТОП-10 кращих педагогів України

Двоє вчителів з Дніпропетровської області потрапили у ТОП-10 найкращих. Однією з них стала Катерина Корзун. Вона директор і вчитель Олексіївського ліцею.

Повідомляє Інформатор із посиланням на голову ДніпрОВА Сергія Лисака.

Реклама

Під час оголошення проміжних результатів премії Global Teacher Prize Ukraine Пані Катерина увійшла в десятку кращих серед 3300 учителів з усієї країни.

Катерина Корзун викладає українську мову та літературу. Впроваджує в них STEM-технологію. Інтегруючи у гуманітарні предмети, елементи математики та біології. Разом з тим ламає стереотип про меншовартість сільської школи. Все це – у прифронтовій Нікопольщині.

«Мріє зруйнувати стереотипи про сільську школу. Попри близькість до зони активних бойових дій, її учні здобувають якісну освіту, використовують ШІ та доповнену реальність, перемагають у конкурсах — адже за її словами, «діти з села варті найкращого», – написано у презентації пані Катерини.

Реклама

Вітаємо освітянку і бажаємо нових звершень і перемог.

Global Teacher Prize Ukraine — це престижна національна премія для видатних вчителів. Це частина світової однойменної премії.

В Україні національну премію Global Teacher Prize Ukraine з 2017 року організує «Освіторія». Премія покликана відзначити досягнення вчителів та підкреслити важливість цієї професії. Переможці та фіналісти премії отримують широку публічну увагу, кошти на здійснення професійних мрій та проєктів, а також представляють Україну на міжнародній арені.

Реклама

Раніше Інформатор повідомляв, що учні школи мистецтв з Нікополя стали переможцями міжнародного музичного конкурсу. Також ми писали, що діти з Нікопольщини можуть поїхати на відпочинок за програмою єОздоровлення.

Олена Шевченко

Реклама