Нікополь До сайту

Мешканці Нікополя можуть отримати 21000 грн допомоги: як подати заявку

Мешканці Нікополя можуть отримати матеріальну допомогу на придбання твердого пічного побутового палива на опалювальний сезон 2024-2025 року. Сума допомоги складає 21 000 гривень. Вона надається містянам, які фактично проживають у Нікополі.

Відповідну постанову затвердив Кабінет Міністрів України 30 серпня 2024 року, – повідомляє Інформатор із посиланням на Нікопольську міськраду.

Реклама

Рішення про виплату грошової допомоги приймається міжнародною організацією в межах бюджету та становить 21 000 гривень на одне домогосподарство за весь опалювальний сезон 2024-2025 року.

«Допомога надається особам, які фактично проживають у місті Нікополі, у житлових будинках, які опалюються твердим пічним побутовим паливом. Грошова допомога на опалення не надається у разі, якщо на домогосподарство вже було виділено будь-яка допомогу (в натуральній чи грошовій формі) на опалювальний сезон 2024-2025 року», – зазначають у міськраді.

Заяву про отримання допомоги можна надати до 16 вересня 2024 р.: Міський культурно-дозвільний центр, Центр соціальних служб, Ліцей №6, клуб «Оберіг». Прийом заяв проводиться з 09:00 до 16:00 в робочі дні.

Реклама

До заяви надаються:

1. Копія паспорту основного одержувача допомоги та копії паспортів/свідоцтво про народження всіх членів сім’ї (домогосподарства), які проживають у відповідному домогосподарстві;

2. Копія ідентифікаційного номеру основного одержувача допомоги та всіх членів сім’ї(домогосподарства)

Реклама

3. Копія довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи (якщо в домогосподарстві є внутрішньо переміщені особи);

4. Документи, що підтверджують факт проживання в домогосподарстві всіх членів сім’ї та/або:

– паспорт громадянина України (з відміткою про реєстрацію місця проживання)

Реклама

– довідка (витяг) про реєстрацію місця проживання (у кого ID паспорт),

– акт обстеження факту проживання особи без реєстрації місця проживання за даною адресою тощо.

5. Копія рахунку з банку одержувача (за стандартом IBAN)

«Постановою передбачено проведення перевірки достовірності наведених у заяві відомостей шляхом надсилання запитів та/або відвідування місця проживання одержувача, зокрема з метою встановлення права одержувача на отримання грошової допомоги на опалення твердим пічним побутовим паливом», – додають у міськраді.

Реклама

Телефон для довідок 099-540-89-09, 095-435-99-89, 0-800-5041-05.

Раніше Інформатор повідомляв, що мешканці трьох громад Нікопольського району залишилися без води. Також ми писали, що діти з Нікопольщини можуть поїхати на відпочинок за програмою єОздоровлення.

Олена Шевченко