Нікополь До сайту

Чоловік кинув гранату в дружину і дитину в Нікопольському районі: нападника виявили в сусідній області

8 липня в селі Преображенка сталася надзвичайна подія. Військовий кинув під ноги дружини бойову гранату. Від вибуху поранення отримала дружина і дитина чоловіка.

Як повідомляє Інформатор, після скоєного чоловік втік і довго переховувався від поліції.

Реклама

Чоловіка допомагали шукати й правоохоронці сусідніх областей. Так, 20 серпня стало відомо, що зловмисника знайшли аж у Полтавській області.

«Отримавши повідомлення від колег із сусідньої області ми одразу включились в роботу. У ході оперативно-розшукових заходів ми отримали інформацію, що правопорушник може переховуватися на території Полтавщини. Тож, ми спланували спеціальну операцію, до якої залучили досвідчених оперативників карного розшуку, працівників інших оперативних служб обласного апарату, працівників Полтавського райуправління, кінологів зі службовими собаками та працівників батальйону поліції особливого призначення. Під час реалізації спланованих оперативних заходів нам вдалося визначити місцеперебування фігуранта та затримати його при спробі виїзду в іншу область. Дякую кожному поліцейському, хто брав участь у цій операції, за мужність та високий професіоналізм», – зазначив начальник поліції Полтавщини Євген Рогачов.

Фігуранта затримали і відкрили кримінальне провадження за статтею 15 та статтею 115 (Замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Реклама

Олена Шевченко