Нікополь До сайту

Під час ворожої атаки загинув Антон Яковенко з Нікопольського району

13 серпня помер Антон Яковенко з Нікопольщини. Він потрапив під ворожий артобстріл. За життя чоловіка лікарі боролися до останнього, але врятувати його не вдалося.

Під час атаки росіян 33-річний Антон Яковенко отримав уламкове поранення грудної клітини і помер у лікарні, – повідомляє Інформатор.

Реклама

Антон Яковенко був співробітником компанія “Нікопрогресбуд”.

“Загинув один з найкращих наших працівників, професіонал, неймовірно щира, чуйна і добра людина. Кляте залізяччя поцілило в місце де жила любов, родинний затишок і лунав дитячий сміх, забравши життя і зруйнувавши долі. Сотні наших сердець стиснув вчора пекучий біль від цієї звістки”, – написала колега Антона.

“Як важко! Як боляче! Серце зветься на шматки! Розум не сприймає дійсності! Пішов у вічність наш Антон Яковенко! Рашиські нелюди обірвали життя Антона у самому розквіті!! Залишились двоє діток без батька!! Скільки ще потрібно пролитись крові???!!! Не буде їм пробачення”, – написала Наталія Озюменко.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Антона.

Реклама

Раніше Інформатор повідомляв, що під час обстрілу Нікопольського району загинув студент. Також ми писали, що в лікарні помер співробітник Нікопольського підприємства.

Олена Шевченко
Реклама