Нікополь До сайту

У Нікопольському районі жінка до крові покусала підлітка на вулиці

На Нікопольщині пʼяна жінка почала сваритися з підлітками на вулиці. Після слів в хід пішли зуби. Жінка впилася зубами в шию хлопця і прокусила шкіру до крові.

Про це написала медикиня Валентина Марченко, – передає Інформатор.

Реклама

На одній з вулиць Нікопольщини сталася доволі дивна ситуація. 15-річний хлопець гуляв на вулиці з друзями, коли підійшла нетвереза жінка і почала з ними сваритися. Потерпілий щось відповів жінці, натомість вона підбігла до хлопця ззаду і схопила зубами спочатку за шию, а потім за плече. Після чого нападниця втекла. Укуси були настільки сильними, що у хлопця почалася кровотеча.

Юнак побіг додому, де його схвильована мати викликала «швидку» і поліцію.

Прибулі на місце медики обробили рани дезінфекційним розчином та наклали асептичні пов’язки. Від госпіталізації хлопець відмовився. Проте фельдшер настояла, щоб хлопець звернувся до сімейного лікаря.

Реклама

«…дивує те, що люди, не дивлячись на те, що в країні і так багато горя та нещастя пов’язаних з війною, шукають собі різних пригод, підігріваючи себе алкоголем», – зазначають медики.

Раніше Інформатор повідомляв, що внаслідок влучання дрону в пʼятиповерхівку Нікополя постраждала молода жінка і її немовля. Також ми писали, що у Нікопольському районі жінка ледь не згоріла, коли спалювала бурʼяни.

Олена Шевченко

Реклама