ЖИТТЯ

У Нікополі скасують відключення світла: нардеп назвав терміни

Днями у Дніпропетровській облраді повідомили, що питання із відключенням світла у Нікопольському районі вирішено. Через близькість до лінії фронту для низки громад Нікопольщини будуть відмінені графіки погодинних відключень світла.Відповідна постанова готується на підписання Прем’єр-міністра України.

Повідомляє Інформатор із посиланням на голову підкомітету з питань сучасних інформаційних технологій та інновацій у бюджетному процесі Комітету Верховної Ради України з питань бюджету Дениса Германа.

На засіданні Уряду були внесені зміни у постанову, яка забороняє відключення світла у містах наближених до адміністративного кордону з росією, білорусією, та містах, які безпосередньо знаходяться у 20 кілометровій зоні від активних бойових дій.

Ця постанова готується на підписання до Премʼєр-Міністром і найближчим часом буде затверджена.

Денис Герман називає терміни в рамках 7 – 10 днів. Тобто на початку серпня у Нікополі та громадах світло вимикати не будуть.

Раніше Інформатор повідомляв, в якій області України не вимикали світла попри вимоги Укренерго. Також ми писали, що у Дніпропетровській області мешканцям нерівномірно відключали світло.

Олена Шевченко

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас