Нікополь До сайту

Постраждали двоє людей, побита агрофірма та більше 20 автівок: наслідки ворожої атаки по Нікопольському району

Протягом 14 липня та вночі 15-го ворог обстріляв Нікопольський район дронами-камікадзе та важкою артилерією. По громадам прилетіло близько 30 снарядів. Постраждала жінка та чоловік. Побиті будинки, пошкоджена агрофірма та автівки.

Повідомляє Інформатор із посиланням на голову ДніпрОВА Сергія Лисака.

Реклама

У Нікополі постраждала 69-річна жінка та 70-річний чоловік. Жінка отримала ураження струмом. Вона наступила на обірваний ворожими снарядами електродріт. Жінку у важкому стані доставили до лікарні. 70-річний чоловік отримав уламкові поранення. Він у середньому стані.

Через обстріл у приватному будинку сталося займання. Ще 13 осель – побиті, як і 3 господарські споруди та 2 лінії електропередач.

Пошкоджене і промислове підприємство. А ще – у гаражному кооперативі, в якому після обстрілу 2 бокси знищені, потрощені 23 автівки та 2 мікроавтобуси.

Реклама

Гучно було й у Марганецькій та Покровській громадах. В останній понівечена агрофірма. У комбайні, що знаходився там, вибило лобове скло.

Вночі близько 10 разів Нікопольщину атакували дрони-камікадзе та артилерія. Ворог поцілив по Нікополю й Марганецькій громаді.

Пошкоджені 2 приватні будинки, гараж і заправка. Зачепило лінію електропередач.

Реклама

Раніше Інформатор повідомляв, що ворог влучив по автівці рятувальників у Нікопольському районі. Також ми писали, що росіяни обстріляли промислове підприємство у Нікопольському районі.

Олена Шевченко

Реклама