ТРЕШ

Ворог обстріляв Нікопольський район: постраждала дитина і четверо дорослих, виникли пожежі

10 липня під час ворожої атаки Нікопольщини травми отримали троє чоловіків, і 13-річний хлопчик. Вранці 11 липня обстріли продовжилися. Дрони та артилерія знову полетіли на Нікопольський район.

Повідомляє Інформатор із посиланням на голову ДніпрОВА Сергія Лисака.

Під час атаки в середу, 10 липня, загинув 62-річний чоловік. Ще п’ятеро людей постраждали, серед них – дитина. 13-річний хлопчик оговтуватиметься вдома, до лікарні госпіталізували трьох чоловіків 32,34 та 39 років, а також 70-річну жінку.

Ворог цілив не тільки по Нікополю, а й по Марганецькій, Червоногригорівській та Покровській громадах.

Пошкоджені підприємства та інфраструктура, більше двох десятків будинків, сталися кілька пожеж, знищено та пошкоджено гаражі й господарські споруди. Зачепило теплиці, автівки, лінії електропередачі та газогони.

Вранці 11 липня ворог знову атакував Нікопольщину. Били з артилерії по Марганецькій громаді, а також запустили дрони-камікадзе на Нікополь. Пошкоджена приватна оселя. На щастя, цього разу ніхто не постраждав.

Раніше Інформатор повідомляв, що під час ворожої атаки вигоріло майже 5 га пшениці у Нікопольському районі. Також ми писали, що росіяни поцілили у багатоповерхівку в Нікопольському районі.

Олена Шевченко

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас