ЖИТТЯ

Від отриманих на фронті поранень в лікарні помер боєць з Нікопольського району

10 липня з військової частини прийшло підтвердження про загибель Артема Миколайовича Созінова. Виконуючи бойове завдання Артем отримав важкі поранення. Він помер 8 липня в Запорізькій клінічній лікарні.

Повідомляє Інформатор із посиланням на Червоногригорівську територіальну громаду.

Артема Созінова призвали на військову службу 1 грудня 2022 року. Він був командиром бойової машини-командиром відділення розвідувального відділення розвідувального взводу батальйону морської піхоти, мав звання сержанта.

“Ім’я Артема назавжди залишиться в серцях жителів нашої громади. Він був людиною великої душі, справжнім другом і натхненником для всіх, хто мав честь його знати”, – пишуть односельчани.

У цивільному житті Артем захоплювався автомобільною технікою і працював водієм.

“Його любов до машин була не просто хобі – це було справжнє покликання. Він віртуозно керував будь-яким транспортним засобом і завжди був готовий допомогти тим, хто цього потребував. Його енергія та життєрадісність були неймовірними. Він завжди був у центрі подій, вмів підняти настрій і зарядити оптимізмом навіть у найскладніші моменти. Його компанійський характер і здатність знайти спільну мову з кожним робили його улюбленцем серед друзів і колег. Вони знали, що на нього завжди можна покластися, адже він ніколи не залишав друзів у біді”, – тепло згадують про Артема близькі.

Артему назавжди залишиться 37 років.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого Героя.

Раніше Інформатор повідомляв, що через 2 місяці після мобілізації на війні загинув штурмовик з Нікополя. Також ми писали, що під час ворожого обстрілу Нікополя загинув водій “швидкої”.

Олена Шевченко

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас