ТРЕШ

Зробіть запаси: у Нікополі два дні не можна буде користуватися питною водою з крану

У Нікополі та навколишніх селах будуть проводити промивання водопровідних мереж. У воді буде перевищена кількість дезінфікуючих речовин. У зв’язку з цим протягом 27-29 червня вживати водопровідну воду не можна.

Повідомляє Інформатор із посиланням на Нікопольську міськраду.

КП “Нікопольводоканал” проводитиме промивання та дезінфекцію на водопровідних мережах і спорудах Нікополя, а також в селах: Кам’янське, Приміське, Південне, Чкалове без зупинки водопостачання.

Тому з 8:00 години 27 червня до 8:00 години 29 червня вода подаватиметься з підвищеною дозою дезінфікуючого реагенту. На даний період користування водою для питних потреб суворо заборонено!
“Просимо мешканців завчасно запастися питною водою для користування на вищезазначений період часу. В період проведення дезінфекції можливе зниження тиску води на верхніх поверхах багатоповерхових будинків”, – йдеться у повідомленні.

Для забезпечення ефективності дезінфекції водопровідних мереж та попередження засмічення фільтрів приладів обліку водоспоживання не рекомендується відкривати крани подачі холодної води з 8:00 години 27 червня до 8:00 28 червня. З 9:00 28 червня необхідно відкрити крани, вентилі та інші запірні пристрої, для скиду через внутрішні мережі залишкової води з підвищеною дозою дезінфікуючого реагенту.

Раніше Інформатор повідомляв, скільки будуть платити мешканці Нікопольського району за воду з нового водогону. Також ми писали, які громади першими отримали очищену воду через магістральний водогін.

Олена Шевченко

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас