ТРЕШ

У Нікопольському районі діти гралися запальничкою і підпалили квартиру: сильно постраждав батько

17 червня в одній з багатоповерхівок Нікополя сталася пожежа. Троє хлопчиків дошкільного віку надихалися диму. Батько, який рятував дітлахів постраждав найбільше.

Повідомляє Інформатор із посиланням на пост медикині Марини Авдієнко.

Виявилося, що діти бавилися запальничкою батьків і підпалили одяг та предмети побуту. У цей час батько був в іншій кімнаті і не бачив, чим займаються його діти.

Почувши запах диму, батько кинувся рятувати дітей, виніс їх на вулицю, а потім кинувся назад в квартиру рятувати майно. Чоловік і постраждав більше за всіх.

Прибулі на місце пожежі фельдшери надали першу медичну допомогу постраждалим і батька разом із трьома дітьми доставили до лікарні.

“Але хто ж винен у ситуації, що склалася? Маленькі діти, яким було цікаво, що буде, якщо скористатися батьківською запальничкою? Чи все ж таки їхні батьки, які не змогли вчасно донести до дітей, що гратися запальничками, сірниками не можна та залишили вогненебезпечні предмети та хлопчиків, нехай і на короткий час, без нагляду? Батьки, робіть висновки! Не забувайте, що діти в наше життя приносять не тільки радості материнства та батьківства, але й величезну відповідальність за їхні здоров’я, життя, долю”, – закликають медики.

Раніше Інформатор повідомляв, що у Нікополі через обстріл загорівся готель. Також ми писали, що у Нікопольському районі на пожежі згорів чоловік.

Олена Шевченко

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас