ЖИТТЯ

В Нікополі на площі Незалежності встановили нові артоб’єкти

Вироби учнів міського центру професійної освіти прикрасили сквер на площі Незалежності у Нікополі. Там з’явилися лави та оригінальний смітник. Оновлення скверу обіцяють завершити до 26 травня.

Повідомляє Інформатор із посиланням на Нікопольську міськраду.

У сквері на площі Незалежності встановили чотири паркові та дві садові лави, одну гойдалку та один оригінальний смітник, який «дякує» за зберігання чистоти навколо.

“Не дивлячись на воєнний стан, наш заклад продовжує працювати та готувати фахівців для нікопольських підприємств. Під час навчання наші учні виготовляють різноманітні вироби, яких за роки існування навчального закладу накопичилося чимало. Тож, спільно з колективом ми вирішили започаткувати традицію дарувати місту творіння наших учнів задля впорядкування території Нікополя. Бо ми впевнені – разом ми зможемо зробити наше місто кращим, аби тільки настав мир та перемога над ворогом”, – розповідає директор Нікопольського центру професійної освіти Олександр Шепотько.

Подарунки від Нікопольського центру професійної освіти можна буде протестувати вже на цьому тижні (до 26-го травня), коли фахівці КП «Міське паркове господарство» закінчать установку.

Нові артоб’єкти в Нікополі

Олена Шевченко

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас