ТРЕШ

Ножем в груди: у Нікопольському районі чоловік з масивною кровотечею біг за коханою

В селі Дмитрівка Нікопольського району жінка встромила ніж в груди чоловіку. Коли 28-річного постраждалого медики вже помістили до карети “швидкої”, він почав тікати. Стікаючи кров’ю чоловік побіг за своєю пасією.

Повідомляє Інформатор із посиланням на пост медикині Валентини Шпоньки.

Моторошний випадок стався 18 травня. Розпиваючи алкоголь чоловік отримав ножем в груди від, так званої, “коханої дружини”.

На місце події викликали “швидку” і фельдшер відразу почала надавати потерпілому екстрену медичну допомогу і готувала пацієнта до транспортування в лікарню. Проте постраждалий вирішив все по своєму. В якийсь момент він почав виривати з вен катетери, вискочив із автомобіля та побіг за своєю пасією, незважаючи на шлейф крові, яку продовжував втрачати.

Розуміючи критичний стан потерпілого, фельдшер викликала на допомогу співробітників поліції, які допомогли вгамувати пацієнта та надати йому екстрену допомогу, без якої він міг би загинути за дуже короткий час.

Постраждалого госпіталізували разом з працівниками поліції.

“Багато хто недооцінює роботу медичних працівників, часто критикують їх, а вони не дивлячись ні на що, готові щохвилинно стояти на сторожі людського життя і роблять це щодня. Після такого виклику довелося ретельно наводити лад в салоні автомобіля ЕМД”, – додають медики.

Раніше Інформатор повідомляв, що у Нікопольському районі чоловік побив односельця цеглиною. Також ми писали, що у Нікопольському районі зловмисники побили чоловіка і залишили помирати на вулиці.

Олена Шевченко

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас