ТРЕШ

Скидали снаряди з безпілотників на Нікопольський район: є постраждалі

Протягом 23 квітня росіяни 5 разів обстріляв з артилерії Нікопольський район. Окрім того, ворог 15 разів вдари дронами-камікадзе і тричі скидали снаряди з БпЛА.

Повідомляє Інформатор із посиланням на голову ДніпрОВА Сергія Лисака.

Протягом дня росіяни били по Нікополю, Марганецькій, Мирівській, Покровській сільській громадам. Внаслідок обстрілів постраждали двоє людей.

Снаряди пошкодили п’ятиповерхівку, 16 приватних будинків і 5 господарських споруд. Серед понівеченого – адмінбудівля, інфраструктурний об’єкт, магазин, авто. Зачепило газогін й лінії електропередач. Наслідки атак ще уточнюються.

Також вдень росіяни влучили ракетою по Дніпровському району відомо вже про вісьмох потерпілих. Троє чоловіків – 34, 48 і 70 років – та 72-річна жінка. Всі госпіталізовані у стані середньої тяжкості.

Поранення отримала й 23-річна дівчина. У неї відкрита черепно-мозкова травма, вона у важкому стані. Також травмовані троє чоловіків – 32, 43 та 47 років. Їхній стан середній. Двоє – в лікарні.

Раніше Інформатор повідомляв, що армія рф розбила ферму у Нікопольському районі. Також ми писали, що під час обстрілу Нікополя постраждала жінка.

Олена Шевченко

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас