ЖИТТЯ

Син залишився без батька: на ворожій міні підірвався молодий боєць з Нікополя

15 березня під час виконання військових обов’язків загинув Ілля Петрович Чекменьов. Серце захисника зупинилося біля населеного пункту Терни Краматорського району Донецької області. Нікопольчанину було всього 25 років.

Трагічну звістку оприлюднив міський голова Нікополя Олександр Саюк на своїй сторінці у facebook, – передає Інформатор.

Ілля Чекменьов навчався в Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. Він пройшов строкову службу, підписав контракт та пішов служити до лав Збройних сил України.

Ілля Петрович на позивний «Ніндзя» працював дробильником на Нікопольському заводі феросплавів. Він служив старшим сержантом 1-ої Президентської бригади оперативного призначення ім. гетьмана Петра Дорошенка «Буревій» Нацгвардії України.

Хлопець активно займатись боротьбою самбо, часто вигравав нагороди. Ілля служив інструктором з бойової підготовки, був надійним побратимом для товаришів по зброї.

Вони згадують його як людину з великої літери. Хлопець завжди допомагав всім оточуючим у скрутну хвилину, міг простягнути руку допомоги навіть незнайомцю, якщо той цього потребував.

У 2023 році Ілля створив родину. Разом в дружиною Валерією вони народили синочка Данилка – точну копію хлопця. У молодого подружжя було безліч планів на життя. Хлопець мріяв, повести сина на самбо, грати з ним у футбол та виховати гідним чоловіком.

У Іллі залишилися дружина, син, батько та молодший брат.

Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким полеглого Героя.

Раніше Інформатор повідомляв, що на війні загинув боєць  Марганця. Також ми писали про загибель нікопольчанина під час боїв із загарбником.

Олена Шевченко

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас