ЖИТТЯ

Військовозобов’язаним мешканцям Нікопольського району заборонили змінювати місце проживання

Військовозобов’язаним мешканцям прифронтового Нікополя, Покрова, Марганця та Томаківки нагадали, що в разі отримання повісток необхідно з’явитися у районні ТЦК та СП. А військовозобов’язані чоловіки, які перебувають у Нікопольському районі по роботі, мають поїхати з району до свого постійного місця проживання. Це стосується тих, хто отримав бойову повістку. 

Про це йдеться у Витягу із Наказу начальника Нікопольського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки “Про проведення мобілізації”, – передає Інформатор.

Крім того, військовозобов’язаним мешканцям міста Нікополя, м. Покрова, м. Марганця, смт. Томаківка заборонено змінювати місце проживання (перебування) без дозволу Начальника Нікопольського ТЦК.

“Усім військовозобов’язаним, що проживають на території міста Нікополя, м. Покрова, м. Марганця, смт. Томаківка та Нікопольського району, які мають мобілізаційні розпорядження або у разі отримання ними персональних повісток начальника районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (житлово-експлуатаційних організацій, інших організацій або підприємств установ) з’явитися у терміни та за адресами, вказані в їх мобілізаційних розпорядженнях, персональних повістках або розпорядженнях (наказах) районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. При собі мати документи та особисті речі, вказані у мобілізаційних розпорядженнях та персональних повістках”, – йдеться у витягу.

Військовозобов’язаним, які не отримали мобілізаційних розпоряджень, персональних повісток щодо їх виклику до районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, прибути до районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки по місцю перебування на військовому обліку в термін до 30 квітня 2024 року за адресою:

  • м. Нікополь та Нікопольський район: вул. Івана Сірка, 39;
  • м. Покров вул. Героїв України, 15;
  • м. Марганець вул. Клубна, 9-а;
  • смт Томаківка вул. Лесі Українки, 2

При собі мати військовий квиток (тимчасове посвідчення) обліково-послужну картку, мобілізаційне розпорядження, посвідчення на право керування транспортним засобом та документи, які посвідчують особу.

“Військовозобов’язаним, які перебувають на військовому обліку в інших районних (міських) територіального центру комплектування та соціальної підтримки та тимчасово перебувають на території міста Нікополя, Покрова, Марганця, смт. Томаківка та Нікопольського району у зв’язку з роботою або іншими обставинами, негайно вибути до місця постійного проживання і прибути у пункти, вказані в їх мобілізаційних розпорядженнях, а при неможливості – до районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки по місцю перебування на військовому обліку. При собі мати документи та особисті речі, вказані у мобілізаційних розпорядженнях та персональних повістках”, –

Олена Шевченко

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас