ТРЕШ

Приїхав до бабусі на вихідні: у Нікопольському районі ворог вбив 16-річного хлопчика, а за життя його брата боряться медики

Вранці 9 березня росіяни вдарили артилерією по Червоногригорівській громаді, що на Нікопольщині. В селі Придніпровське згинув 16-річний Ярослав. Його брат Назар зараз у реанімації у важкому стані.

Повідомляє Інформатор із посиланням на міністра закордонних справ Олексій Кулеба.

Стало відомо, що загиблий хлопчик навчався у Дніпрі і приїхав до бабусі та родини на вихідних. Він разом зі старшим братом йшли з церковної служби. Хлопці потрапили під обстріл.

На жаль, молодший, Ярослав, від отриманих травм помер на місці. Старшого, Назара, зараз рятують лікарі. Вони роблять усе, щоб зберегти життя хлопцю.

“Місцева та обласна влада якнайшвидше нададуть компенсацію, допоможуть по всіх питаннях. Співчуття рідним і близьким загиблих. Країна-терорист програє цю війну, яку розпочала. Проти дітей, проти українців. Росія повинна відповісти за кожне зруйноване і знищене нею життя”, – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці документують злочини росіян

Ворожий снаряд наздогнав хлопця прямо посеред дороги

Раніше Інформатор повідомляв, що росіяни вбили жінку у Нікополі. Також ми писали, що з полону повернули захисника з “Азовсталі”, родину якого вбила ракета у Дніпрі.

Олена Шевченко

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас