ЖИТТЯ

Додому з російського полону повернувся марганчанин Артем Комашко

Артем Андрійович Комашко з Марганця у цивільному житті працював гірничим працівником, прохідником на шахті Марганецького ГЗК. Обороняючи Маріуполь захисник потрапив у полон до росіян. Під час чергового обміну полоненими Артема повернули додому, в Україну.

Повідомляє Інформатор із посиланням на Марганецьку міськраду.

З 30 жовтня 2019 року Артем служив у Національній Гвардії України 9 оперативного полку. 12 квітня 2022 року, у місті Маріуполь, Донецької області, потрапив до російського полону.

“Я добре розумів де знаходжусь, – поділився Артем. – Допомогло пережити полон те, що я планував свої перші кроки, після того як повернуся додому…”

Зараз Артем Комашко проходить реабілітацію, повний курс медичного обстеження, виконує призначення лікарів, відновлюється психологічно.

“Страшно уявити, який жах довелося пережити Артему та його побратимам у ворожому полоні. Вірили і сподівалися! Ця віра і допомагала вистояти та не скоритися”, – пишуть у міськраді.

Раніше Інформатор повідомляв, що з полону повернули 207 оборонців і Захисника з “Азовсталі”, родину якого вбила ракета у Дніпрі. Читайте також, що з російського полону повернувся житель Марганця.

Олена Шевченко

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас