ТРЕШ

Обкрадав зруйновані від обстрілів будинку: в Нікопольському районі затримали мародера

Нікопольщина щоденно знаходиться під ворожим вогнем. Проте замість допомоги, місцевий мешканець вирішив обкрадати полишені та розбиті будинки. Поки люди рятувалися від обстрілів, 38-річний чоловік виносив з їх будинків техніку. 

Повідомляє Інформатор із посиланням на поліцію Дніпропетровської області.

У січні поточного року до правоохоронців звернулися місцеві мешканці, яка бачили, як невідомий чоловік виносить майно з будинку, з якого виїхала власниця. Протягом декількох місяців чоловік вчиняв крадіжки з приватного домоволодіння 48-річної жінки, яка виїхала з будинку через постійні обстріли території військами рф. Порушник зламував віконні рами, двері, після чого проникав до будинку, підвалу, гаража, лазні і поступово, переважно ввечері, виносив побутову техніку, електроприбори та інше майно. Речі переносив до одного із сусідніх покинутих будинків, щоб надалі продати.

Правоохоронці встановили, що до злочину причетний 38-річний місцевий житель. Чоловік підозрюється у десяти фактах крадіжок з одного будинку на загальну суму понад 100 тис. гривень.

17 лютого слідчі повідомили фігуранту про підозру у 10-ти крадіжках.

Раніше Інформатор повідомляв, що у Нікополі затримали 27-річного мародера, який обкрадав будинки після обстрілів. Також ми писали, що 26-річний мешканець Дніпропетровщини обікрав пенсіонерку під приводом роздачі гуманітарки.

Олена Шевченко

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас