ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині троє чоловіків продавали зброю та боєприпаси

У Дніпрі затримали торговців зброєю. Чоловіки продавали автомати, гранати та набої. Ціни на зброю коливалися від 5 000 до 120 000 гривень.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби поліції у Дніпропетровській області.

Оперативники отримали інформацію, що до осіб які займаються незаконною переробкою та продажем зброї та боєприпасів. Покупців вони шукали через месенджери.

Правоохоронці встановили всіх учасників злочинної групи, а також перелік запропонованих ними «товарів» та їх вартість, яка коливалися від 5 000 до 120 000 гривень. Одного з учасників викрили під час продажу гвинтівки та отримання за неї 75 000 гривень. Всього було задокументовано факти продажу зброї та боєприпасів на загальну суму 400 000 гривень.

Організатору та двом його спільникам повідомили про підозру за ч. 3 ст. 28, ч. 1 ст. 263 (збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу, вчиненого у складі організованої групи) Кримінального кодексу України. Їм обрані запобіжні заходи у вигляді цілодобового домашнього арешту. Їм загрожує до семи років позбавлення волі.

На Дніпропетровщині троє чоловіків продавали зброю та боєприпаси

На Дніпропетровщині троє чоловіків продавали зброю та боєприпаси

Їм загрожує до семи років позбавлення волі

Їм загрожує до семи років позбавлення волі

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині чоловік відправляв поштою зброю по Україні. Також на Дніпропетровщині затримали 35-річного чоловіка, який зберігав наркотики, зброю та боєприпаси.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас