ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині легковик зіткнувся з вантажівкою: постраждало 4 людей

28 січня, о 14:27 до Служби порятунку повідомили про дорожньо-транспортну пригоду. Вона сталася на автошляху “Дніпро – Кривий Ріг – Миколаїв”, поблизу села Новоюлівка Криворізького району. Травми отримали 4 людини, з них 2 – діти.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Рятувальники попередньо встановили, що сталося зіткнення двох автомобілів: легковика Geely CK та вантажівки MAN. В легковому автомобілі  затиснуло водія. За допомогою гідравлічного інструменту травмованого чоловіка, 1996 року народження деблокували. Його було госпіталізовано.

Також травми отримала жінка, 1996 року народження, та двоє дітей (хлопчик і дівчинка, 2017 та 2022 року народження). На момент ДТП вони перебували в легковику. Їх також доставили до лікарні.

На Дніпропетровщині легковик зіткнувся з вантажівкою

На Дніпропетровщині легковик зіткнувся з вантажівкою

Постраждало 4 людей

Постраждало 4 людей

Співробітники ДСНС змили залишки паливно-мастильних матеріалів з дороги. На місці події працювали 4 рятувальники.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині у ДТП загинули троє людей. І про те, що під час ДТП травмувалися 6 людей. Також на Дніпропетровщині внаслідок ДТП водія затиснуло в Daewoo Lanos. І про те, що на  Дніпропетровщині водійка без прав вчинила ДТП з патрульним автомобілем. Також 20-річний чоловік викрав автівку та потрапив на ній у ДТП

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас