ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині співробітники ДСНС врятували 6 людей з палаючого будинку

22 січня о 17:21 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу. Горіла квартира у двоповерховому багатоквартирному будинку у місті Тернівка Павлоградського району. На місце події відправились 11 рятувальників.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управіння ДСНС України у Дніпропетровській області.

З’ясувалось, що горить квартира на першому поверсі. Через займання виникло сильне задимлення сходової клітини. Мешканці не могли покинути будинок. Тож, вогнеборці вивели з задимлених квартир 6 людей, з яких одна дитина.

До лікарні забрали чоловіка та жінку 1960 років народження, з попереднім діагнозом – отруєння продуктами горіння.

На жаль, під час гасіння пожежі виявили в палаючій квартирі тіло загиблого чоловіка. О 18:01 займання було повністю ліквідовано.

Раніше ми повідомили про те, що у  Марганці ліквідували пожежу в гаражі. І про те що на Дніпропетровщині під час пожежі загинула жінка та троє дітей. Також під час пожежі у квартирі надзвичайники врятували чоловіка та виявили тіло жінки. Також під час пожежі загинув чоловік. І про те, що під час пожежі у Нікополі  врятували 50-річного чоловіка.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас