ЖИТТЯ

Нікополь відвідали американські благодійники, які допомагають лікарням

Нікополь відвідали американські благодійники. Це представники міжнародної неурядової організації з питань охорони здоров’я та гуманітарної допомоги Project HOPE. У Нікополі вони опікуються лікарнями.

Про це повідомляє пресслужба міськради Нікополя, передає Інформатор.

У рамках меморандуму з МОЗ України благодійники надають допомогу медичним закладам нашої держави. В пріоритеті ті, що знаходяться на лінії фронту. Тож, у Нікополі вони співпрацюють з Центром первинної медико-санітарної допомоги та міською дитячою лікарнею.

На їх базі американські благодійники реалізують проєкт з підтримки кадрового потенціалу. Це дозволяє закладам наймати новий персонал та утримувати існуючий, розповідає програмний координатор Project HOPE Ukraine Юлія Димнич.

Нікополь відвідали американські благодійники

Нікополь відвідали американські благодійники

Приміром, в обох вищезгаданих закладах зʼявились психологи. Також проводять тренінги для медичних працівників на підсилення їх навичок.

Раніше Project HOPE Ukraine надала лікарні Нікополя автомобіль та паливо для роботи мобільної амбулаторії.

Мобільна амбулаторія

Мобільна амбулаторія

Наразі американські благодійники підтримують медичні установи Донецької, Запорізької, Дніпропетровської, Харківської, Херсонської, Одеської, Миколаївської областей. Представники організації запевняють, що й надалі продовжать роботу у нашому місті. Тут вони планують реалізувати пілотний проєкт з контролю захворюваності на туберкульоз, ВІЧ та ВІЛ.

Раніше ми повідомили про те, що благодійники передали Нікопольському району ємності та системи очищення для води. І про те, що у Нікополі видають непродовольчі набори: хто може їх отримати. І про те, що у Нікополі видають гуманітарну допомогу за січень.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас