ЖИТТЯ

Платформа United24 створила відеоролик про Енергодар

Місто з найбільшою атомною станцією у Європі російські військові захопили 4 березня 2022 року. З того часу з сучасного і незалежного Енергодару виїхала більшість місцевих мешканців. Люди котрі залишись, знаходяться під постійним тиском загарбників.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення мера Енергодару Дмитра Орлова.

Платформа United24 створила відеоролик про Енергодар, що лишається в окупації. Глобальна ініціатива United24 з підтримки України була запущена 5 травня 2022 року українською владою під час російсько-української війни. Це фандрайзингова платформа, діяльність якої спрямована на збір коштів для допомоги у процесі відновлення України в умовах війни.

Створення такого медіа-контенту покликане вкотре нагадати суспільству та світовій спільноті про українців, які залишаються на окупованих територіях. Нагадає про важливість посилення міжнародної підтримки України та звільнення наших земель від російських загарбників.

Раніше ми повідомили про те, що загарбники селять свої родини у квартири жителів Енергодару. Також ми писали, що в Енергодарі окупанти «шукають зброю» в квартирах місцевих мешканців.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас