ЖИТТЯ

Різка зміна погоди: синоптик назвала найхолодніші дні тижня в Україні

В Україні поточна синоптична ситуація схожа на парк розваг. То сніг, то опади, то рвучкий вітер, то ожеледиця. Щоправда, така різка зміна погоди нагадає певним людям про їх проблеми з суглобами, викликає головний біль. 

Про це повідомляє синопткиня Наталя Діденко, передає Інформатор.

Так, 17-го січня – знову похолодання. Але воно буде  короткочасним.

У Нікополі ранок буде безхмарним, та майже весь день небо буде залишатися ясним, тільки ввечері з’являться перші хмари. Без опадів. Температура повітря вночі буде -1 °С. Вранці буде -1… +1 °С. Вдень очікується +2… +1 °С, а ввечері синоптики прогнозують -2… -1 °С.

Найближчої ночі очікується -7… -12 градусів. На півночі місцями до -14. Оскільки сильніше підмерзне, то й посилиться ожеледиця. У Нікополі та області очікується ожеледиця та налипання мокрого снігу.

17 січня в Україні переважатиме підвищений атмосферний тиск, тому опади малоймовірні. Незначний сніг можливий у західних областях.

У Києві 17-го січня очікується похолодання. Вночі до -10, вдень до -3… -6 градусів. Опадів не очікується, але буде поривчатий вітер.

Морозна погода втримається вночі 18-го січня на Лівобережжі України. Однак вже у четвер у більшості областей України очікується +2… +7 градусів. І навіть дощ.

“Атмосфера, як дитина, як малі коти – грається”, – написала Діденко.

Раніше ми повідомили про те, що через негоду у Нікопольському районі зафіксували понад 500 відключень електроенергії. Також  ми писали, що через “пляску” дротів жителі Нікопольського району частково залишились без світла.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас