ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині викрили 30-річного серійного крадія

У Кам’янському районі затримали серійного крадія. Раніше судимий чоловік підозрюється у вчиненні чотирьох злочинів. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 5 до 8 років.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби поліції у Дніпропетровській області.

У грудні 2023 та у січні 2024 на території Верхівцевської громади чоловік обікрав два гаражі. Він пошкодив навісні замки та потрапив до приміщення. Чоловік викрав акумулятор, насосну станцію, дренажний насос та металеві вироби. Також він викрав  велосипед з території ринку та електронні прилади з автомобіля. Викрадене продав, а гроші витратив.

Чоловіку повідомили про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Триває досудове розслідування. Також чоловік перевіряється на причетність до скоєння інших майнових злочинів на території району.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині 41-річний чоловік в барі вкрав телефон. Також 29-річна мешканка Дніпропетровщини ошукала вдову військового на пів мільйона гривень.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас