ЖИТТЯ

Видалили молочні зуби: у бандуриста, який виступав у Нікополі, помер син

Трагічна історія сталася у родині бандуриста Віктора Пашника. Після операції з видалення молочних зубів його 5-річний син Велес впав у кому прямо у стоматології. Згодом у дитини констатували смерть мозку. Відомо, що хлопчик понад 30 днів знаходився у комі. На жаль, в суботу, 13 січня, дитина померла. 

Про це повідомив Віктор Пашник на своїй сторінці у Facebook, передає Інформатор.

Біда в родину бандуриста прийшла 8 грудня минулого року. Маленькому Велесу була необхідна операція з видалення молочних зубів. Мати відвела сина до клініки Ori-Dent. Працівники стоматологічного центру запропонували провести операцію під загальною анестезією. Подробиці страшної трагедії у своїй родині Віктор Пашник повідомив у соцмережах.

Тоді у стоматології дитина плакала і кричала. Хлопчик ніяк не хотів надівати кисневу маску. Мати благала припинити це, але лікар не послухалась і притискала маску до обличчя, поки дитина не заснула.

Через якийсь час  у клініці почалась метушня. Хвилин за 20 приїхали дві бригади невідкладної допомоги. Згодом матері повідомили, що її син перебуває у важкому стані. У нього була клінічна смерть і лікарі надто довго реанімували хлопчика.

Вже у лікарні на Орлика сказали, що мозок дитини мертвий і його життя підтримують лише апарати. Жодного шансу лікарі не давали. Дитина знаходилась у комі на медикаментозній підтримці понад 30 днів. На жаль, хлопчик так і не прийшов до свідомості. Вдома братика Велеса недочекалися дві сестрички.

Передати словами трагедію родини Пашників неможливо. Батьки звинувачують лікарів у недбалості та вимагають справедливого покарання, а поліція вже відкрила кримінальне провадження. За даними видання Zaxid.net, стоматологічна клініка досі ніяк не відреагувала на смерть маленького Велеса. До того ж не віддала найцінніше, що залишилося в батьків від синочка – два маленькі, видалені під час операції зубчики.

Нагадаємо, відомий бандурист Віктор Пашник неодноразово виступав у Нікополі. За декілька років у музиканта з’явилися друзі та потужний фан-клуб у нашому місті.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині на 8-річного хлопчика перекинувся повний чайник з окропом. Також писали, що 2-річна дитина впала у відро з окропом. Повідомляли і про те, що у Кривому Розі 2-річна дівчинка випала з вікна 2-го поверху. І про те, що на Дніпропетровщині в руках 11-річного хлопчика вибухнув зарядний пристрій.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас