Нікополь До сайту

Ворог поцілив ракетами по Дніпропетровщині: загинула жінка, серед постраждалих – діти

Зранку 8 січня ворог пускав ракети по Україні. Спрямували їх і на Дніпропетровську область. Поцілили росіяни й по Кривому Рогу та Новомосковську.

Про наслідки атаки розповів голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак. Про це повідомляє Інформатор.

Реклама

У Кривому Розі пошкоджені торговельний центр та понад два десятки приватних будинків. Осколкові поранення отримав 58-річний чоловік. Він у задовільному стані.

Наслідки атаки також ліквідують у Лозуватській громаді Криворізького району. На жаль, там загинула 62-річна жінка. Була зруйнована приватна оселя.

Ворог поцілив ракетами по Дніпропетровщині

Внаслідок ракетної атаки по Новомосковську виникла пожежа. Наразі її ліквідують. Вибуховою хвилею перевернуло маршрутку, що проїжджала повз. У місті пошкоджені три адмінбудівлі, дві заправки, п’ятиповерхівка, автомобіль.

Реклама

Загинула жінка, серед постраждалих – діти

Попередньо у Новомосковську постраждали 24 людини. З них п’ятеро – діти. Це хлопчики 4 і 8 років, та дівчата 11, 16 та 17 років. Всі у лікарні в стані середньої тяжкості.

Раніше ми повідомили про вечірній обстріл Нікополя і Марганця. Також про те, що у Нікополі під час ворожого артобстрілу постраждало двоє чоловіків. Також над Дніпропетровщиною знищили ворожу ракету Х-59. Також про те, що на війні загинув мешканець Покрова.

Альона Антонова

Реклама