ЖИТТЯ

Медики Нікополя розповіли подробиці обстрілу, під час якого загинув 45-річний чоловік

Ні дня без обстрілів. Війська рф атакують Нікополь, Марганець, а також прибережні Дніпровські села з важкої артилерії та дронами. Вони б’ють по людях, нищать їх будинки, калічать долі.

Подробиці одного з обстрілів розповіла Валентина Марченко, передає Інформатор.

Особливо «розважалися» загарбники 6 січня. Зранку вони обстрілювали Нікополь кожні 10-15 хвилин. Через що  екстрені служби не могли виїхати на допомогу потерпілим.

Двом бригадам “швидкої” вдалося прорватися в зону обстрілу. На одному із подвір’їв серед купи руїн знаходилось тіло 45-річного чоловіка. По сусідству – молода сім’я в стресі. Їхній 5-річний хлопчик дуже голосно розповідав, що побачив на сусідському подвір’ї та показував на свою розбиту домівку. Дитина ніяк не могла заспокоїтись. Фельдшери бригади ледь вгамували хлопчика.

Друга бригада поїхала на сусідню вулицю. Довелось у підвалі надавати допомогу пораненій 16-річній дівчинці. Вона потребувала госпіталізації, а вирватися з укриття було неможливо. В якийсь момент затишшя від обстрілів дитину повезли до лікарні.

Велика подяка Героям, які мчать на допомогу постраждалим

Велика подяка Героям, які мчать на допомогу постраждалим

Рятувальники Нікополя показали, як працюють під постійними обстрілами ворога. Також зросла кількість постраждалих від ракетного удару по Дніпропетровщині: фото від ДСНС. І написали про те, що дві ворожі ракети збили наші оборонці неба у двох районах нашої області.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас