ЖИТТЯ

В Україну мчать вологі циклони з красивими назвами Annelie та Brigitta: що вони принесуть

5 січня Україну накриють циклони з красивими назвами Annelie та Brigitta. Вони зумовлять вологу погоду. Слід очікувати дощ та мокрий сніг. Вночі опади йтимуть практично повсюди. А вдень антициклон Hannelore витіснить опади з заходу, центру та півдня, де можливі навіть сонячні прояснення.

Про це повідомляє синопткиня Наталя Діденко, передає Інформатор.

Завтра протягом дня температура повітря буде високою +2… +9 градусів. Вздовж північних районів очікується -3… +2 градуси.

У Києві 5-го січня місцями пройде невеликий дощ чи мокрий сніг. На дорогах слизько та мокро. Температура повітря вночі – 0… +3 градуси, а вдень – 0… 2 градуси морозу.

Щодо Нікополя, то завтра, 5 січня очікується похмура погода. Вранці можливе невелике прояснення, але безхмарним небо буде недовго. Уночі можливий дрібний дощ. Вранці він стихне, та більше цього дня опади не розпочнуться. Температура повітря вночі буде +5, на ранок +3, а вдень +6 градусів. Вітер західний, до 7 м/с.

Синопткиня попереджає, що з 7-го січня в Україну знову почне заходити арктичний холод. Найсильніші морози слід очікувати на Сумщині та Чернігівщині. Проте вже з 11-го січня знову потеплішає.

Раніше ми повідомили про те, що у Нікополі почав роботу стаціонарний пункт обігріву. Також у місті працює 15 «Пунктів Незламності».

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас