Нікополь До сайту

Сергій Лисак розповів, як на новорічні свята працюватимуть екстрені служби

Цими вихідними українці будуть зустрічати новий 2024 рік. Не дивлячись на свята у Дніпропетровській області правила військового часу послаблювати не будуть. Комендантська година залишається без змін, екстрені служби будуть працювати у посиленому режимі

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення голови Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака.

Реклама

У святкові дні  лікарі екстреної допомоги напоготові. У них немає вихідних. Вони цілодобово чергуватимуть у лікарні, травмпунктах, стаціонарних відділеннях для дорослих та дітей. Весь час початку повномасштабної війни у посиленому режимі працюють рятувальники, так само і в новорічну ніч.

Поліція Дніпропетровщини буде нести службу в посиленому режимі. Особлива увага буде приділятись місцям можливого скупчення людей. На дорогах буде залучена максимальна кількість автопатрулів. Також на службу заступить збільшена кількість слідчо оперативних груп для документування та миттєвого реагування, на будь які зміни оперативної обстановки.

Реклама

“Закликаю громадян дотримуватись чинного законодавства та комендантської години. Нагадую про заборону випускати салюти, феєрверки та використовувати петарди під час воєнного стану. На це ми будемо реагувати невідкладно. І ще раз попри свята не час розслаблятися, адже наш ворог не нехтують нічим. Тому прошу реагуйте на сигнали повітряної тривоги переходьте в безпечне місце, бережіть себе і близьких. Нехай свята пройдуть безпечно.”, – сказав Сергій Лисак.

Раніше ми повідомили про те, що у Дніпропетровській області під водою встановили ялинку.Також у Нікополі за 4 дні до Нового року на небі засяяла веселка.

Анна Томілова

Реклама