ЖИТТЯ

Що приготувала нам погода: чи випаде сніг у Нікополі на Новий рік

Вже скоро українці святкуватимуть Новий рік. Настрій, цього річ, кепський, та й відсутність снігу не додає казкової миті.  Яка погода чекає нас на зимові свята спрогнозували синоптики. 

Інформатор розбирався, що приготувала нам новорічна ніч.

За даними sinoptik.ua, 31 грудня у Нікополі буде тепло — стовпчики термометрів показуватимуть +6°. З самого ранку буде триматися ясна погода. Без опадів, тож снігу не буде. На щастя, не дощитиме.

За даними meteofor.com.ua, 31 грудня у Нікополі температура сягне 5° тепла. Погода буде сонячною. А вже 1 січня обіцяють невеликий сніг з дощем. Вдень очікується +5°.

За даними meteo.gov.ua, 31 грудня у Нікополі буде хмарно з проясненнями. Вдень погода порадує теплом +5… +7°.

За даними accuweather.com, 31 грудня у Нікополі хмарно. Вночі буде -1, а вдень +6 градусів. А 1 січня обіцяють вдень +5, хмарно з проясненнями, можливий невеликий дощ.

Зазначимо, що погода може змінюватися. Ваш настрій не повинен залежати від виду за вікном. Радійте життю та завжди посміхайтесь новому дню.

За прогнозом синопткині Наталі Діденко, найближчими днями в Україні очікується переважно суха погода. Ніяких серйозних опадів не передбачається. Але ймовірні винятки. Однак 31-го грудня можливі невеликі опади у північній частині України. А от 1-го січня опадів побільшає.

Сьогодні, 28-го грудня, а також завтра, в більшості областей України – без істотних опадів. Південно-західний вітер залишається рвучким, часом із сильними поривами.

Температура повітря трохи знизиться: вночі у західних областях буде -1… -5 градусів, на решті території України очікується від 2 морозу до 1 тепла. Вдень у четвер буде +1… +4 градуси. На півдні країни та в західній її частині +4… +9 градусів. А ось похолодання можна буде відчути орієнтовно 4 – 5 січня.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас