ЖИТТЯ

У Дніпропетровській області четверо чоловіків вирубали ліс на пів мільйона гривень

На Дніпропетровщині затримали злочинну групу. Чоловіки незаконно вирубували ліс на території Новомосковського району. Їм загрожує до 7 років позбавлення волі.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби поліції у Дніпропетровській області.

Спиляні дерева перевозили у подвір’я одного з учасників групи. Пізніше їх продавали приватним особам. Всього правоохоронці провели близько 30 обшуків за місцями мешкання та автомобілях чоловіків. Було вилучено бензопили, спиляні дерева, пакетики та згортки з марихуаною, електронні ваги, гроші у сумі понад 80 тисяч гривень, мобільні телефони, банківські картки, понад 100 патронів та інше. Також вилучено три автомобілі та мотоцикл, якими користувалися зловмисники.

26 грудня чоловікам повідомили про підозру за ч. 2, ч. 4 ст. 246 Кримінального кодексу України (незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) та обрано запобіжні заходи у виді тримання під вартою та домашнього арешту. Їм загрожує до 7 років позбавлення волі.

Раніше ми повідомили про те, що у Дніпропетровській області під водою встановили ялинку. Також ми повідомляли, де в обласному центрі продаватимуть новорічні ялинки.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас