ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині 46-річний чоловік через ревнощі зарізав знайому

У Дніпрі 46-річний чоловік вдарив жінку ножем у серце. Від отриманих травм вона померла на місці. Наразі нападнику повідомили про підозру.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Дніпропетровської області, передає Інформатор.

Злочин стався 24 грудня, близько 15:30 в одному з приватних будинків на вулиці Георгіївській. Через ревнощі чоловік вдарив ножем у серце знайому. З нею він мешкав в одному будинку. На жаль, 38-річна жінка померла на місці.

46-річний чоловік через ревнощі зарізав знайому

46-річний чоловік через ревнощі зарізав знайому

Патрульні розшукали та затримали злочинця в порядку статті 208 Кримінального кодексу України. На місці події вилучили знаряддя злочину – ніж.

25 грудня затриманому оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. Максимальне покарання за злочин – до 15 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині 34-річний чоловік до смерті побив знайомого. Також на Дніпропетровщині чоловік, погрожуючи ножем, зґвалтував та пограбував 36-річну жінку. І про те, що 34-річний чоловік на узбіччі дороги до смерті побив співмешканку.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас