ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині кішка допомогла врятувати 35-річного чоловіка, який лежав у кущах

У Дніпропетровській області стався дивовижний випадок порятунку. Кішка гуляючи з господарями відчула що людині потрібна допомога. Тваринка вистрибнула з рук та побігла в балку. У кущах знайшли 35-річного чоловіка, який лежав без свідомості з порушенням дихання. Молоді люди одразу ж викликали “103”.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення медика Віктора Планчука.

Аби дістатись до пацієнта медики навісили на себе купу обладнання, також довелось підійматись через густу рослинність на схил балки. Чоловіка перенесли у більш безпечне місце та надали медичну допомогу.

Як виявилось він вживав наркотики та мав переохолодження. Всі складності привели до зупинки кровообігу. За 15 хвилин медикам вдалось реанімувати чоловіка. Дорогою до лікарні серце пацієнта зупинялося ще 2 рази, але медикам вдалося повернути його до життя та передати до рук фахівців реанімаційного відділення профільної лікарні.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині медики “екстренки” надали допомогу 29-річниій жінці. Також на Нікопольщині 16-річний підліток отримав хімічні опіки очей та рук.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас