ЖИТТЯ

Загинули люди, є поранені: поліція Нікополя працює на місцях злочину

21 грудня загарбники відкрили вогонь по Нікополю близько 9.00Гатили з важкої артилерії по мирному населеннюВнаслідок ворожого обстрілу загинули люди та було поранено чоловіка. 

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу районного управління поліції Нікополя.

Відомо про пошкодження приватних будинків і господарських споруд. Зачепило лінію електропередач. Загинули люди. А 86-річного чоловіка рятувальники дістали з-під завалів будинку.

Також 20 грудня військові рф цілили з БпЛА та важкої артилерії по Нікополю, Мирівській, Покровській та Марганецькій громадам. В результаті влучань поблизу зупинки постраждало двоє молодиків –  21 та 22 років. Їм надали необхідну медичну допомогу.

Постраждало двоє молодиків

Постраждало двоє молодиків

Після обстрілу у Нікополі зафіксували пошкодження більше десятка приватних будинків, господарських споруд, автівки та автобусної зупинки. В будівлях зруйновано дах, побито стіни, вилетіло віконне скло.

В Мирівській громаді уламки понівечили господарську споруду та авто.

За кожним фактом злочину було відкрито кримінальне провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального Кодексу України. Ведеться слідство.

Раніше ми повідомили про те, що загарбники випустили по Нікополю більш ніж півдесятка снарядів. І про те, що загарбники атакували Нікополь та район артилерією і 11 дронами-камікадзе: є постраждалі. І про те, що мешканці Нікопольського району попередили про ворожу ракету в небі.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас