Нікополь До сайту

Яку погоду очікувати напередодні Різдва в Україні

Тиждень напередодні Різдва буде в Україні переважно теплим. Максимальна температура повітря коливатиметься в межах +2… +9 градусів. Незначне похолодання очікується 22-23 грудня.

Проте на Різдво знову потеплішає. Про це повідомляє синопткиня Наталя Діденко, передає Інформатор.

Реклама

Тепла погода буде і 19 грудня. Температура повітря становитиме +2… +8 градусів. Прохолодніше буде на сході та на Закарпатті. Там очікується від 1 морозу до 3 градусів тепла.

Дощі пройдуть місцям на заході, півночі, на Черкащині, Вінниччині. На решті території України – без істотних опадів. На заході та півночі можливі сильніші пориви до 15 – 18 метрів за секунду.

У Києві 19-го грудня, місцями невеликі опади. Очікується поривчастий південно-західний вітер. Однак протягом дня буде тепло, до +6 градусів.

Реклама

Невелике похолодання очікується 22 – 24 грудня, якраз на Святвечір, пише синопткиня. А на Різдво знову потеплішає.

У Нікополі 19 грудня хмарна погода буде триматися до самого вечора. Без опадів. Вранці буде +4… +6. Вдень та ввечері також буде шість градусів тепла.

Раніше ми повідомили про те, що у Нікополі почав роботу стаціонарний пункт обігріву. Також у місті працює 15 «Пунктів Незламності». Також у Нікополі розпочалась видача гуманітарної допомоги за грудень.

Реклама

 Альона Антонова