ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині 64-річний чоловік до смерті побив рідну сестру

Поліцейські Кам`янського затримали 64-річного чоловіка. Він побив свою 68-річну сестру. Від отриманих травм жінка померла на місці.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Дніпропетровської області, передає Інформатор.

17 грудня, близько 8:20, до поліції повідомили про вбивство жінки в одній із квартир Кам`янського. На місце виїхали правоохоронці. Оглянувши тіло вбитої, вони виявили тілесні ушкодження. За результатами експертизи з’ясувалося, що смерть настала через численні травми.

Поліцейські встановили, до смерті причетний 64-річний брат загиблої, який проживав з нею. Між родичами виникла сварка. Жінка була хвора і стогнала, чим заважала братові відпочивати. Тож, чоловік розлютився та напав на старшу сестру з кулаками та дерев`яною палицею. Від отриманих травм вона померла на місці.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомили про підозру у скоєні кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині 34-річний чоловік на узбіччі дороги до смерті побив співмешканку. Також у Нікополі 42-річний чоловік пограбував жінку похилого віку. І про те, що у Нікополі 58-річну жінку пограбував знайомий після відпочинку в кафе.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас